EMDR opleiding

Vorm: Bijscholing
Vakcategorie(ën): Psychosociaal / Kindertherapie


Terug

Details

Hieronder worden de details van deze scholing aangegeven

SBU: 64 (2.29 EC's)
Niveau: HBO
Contactdagen: 4
Dagdelen: 8
Voorkennis:

Aantonen minimale 3-jarige opleiding op Post-HBO niveau in complementaire en/of reguliere zorgverlening en lidmaatschap bij een beroepsvereniging en/of werkzaam binnen een instelling zorgverlening. Je beroepsvereniging dient aangesloten te zijn bij een koepelorganisatie als bv RBCZ, SRBAG, SKJ, SRVB. Tevens dien je aan te tonen dat je in een psychosociale opleiding met als onderdeel of aanvullende bij- nascholing Psychopathologie - DSM (IV of 5) hebt gedaan.

Prijs: € 895,-
Incasso: 5x € 179,00
Examen: Supervisie traject

Overige informatie

Lestijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus, supervisie, certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld

Opleiding(en)

Deze module is in de volgende opleidingen opgenomen:Integratieve Psychologie en Psychotherapie

Geaccrediteerd en/of erkend door

Disclaimer: Als BivT doen we ons best om deze lijst zo compleet en up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat dit niet het geval is, we raden daarom altijd aan om bij je beroepsvereniging navraag te doen of je voor het volgen van de scholing punten zult ontvangen


Bijscholingen in de categorie Kindertherapie

EMDR Themadag

Na het volgen van de EMDR opleiding is het mogelijk om je kennis uit te breiden binnen bepaalde thema's. Denk hierbij aan verslaving, kinderen of bijvoorbeeld autisme. Deze lesdagen zijn geschikt om op deze manier de EMDR protocollen aan te passen binnen de verschillende thema-gebieden.

Familieopstellingen kinderen

Liefde is voor elk kind het meest belangrijke houvast in zijn leven. Dat gold ook voor zijn ouders toen zij kinderen waren en ook weer voor hun ouders. Soms is het gezin door bepaalde gebeurtenissen volstrekt in wanorde geraakt, zoals bij ouders die uit liefde hun eigen ouders gesteund hebben,...

Kern-Transformatie

Onze persoonlijkheid bestaat uit delen. Sommige prettig, andere minder prettig of zelfs lastig. Ooit ontstaan als overlevingsstrategie, maar nu een beperking of blokkade. In de hypnotherapie zijn interventies ontwikkeld om hiermee om te gaan. Zo ook de technieken rondom de kerntransformatie.

Nieuwsbrief

Schrijf in of manage je nieuwsbrief:


Volg ons op sociale media: