EFT Emotional Freedom Techniques master

Vorm: Bijscholing
Vakcategorie(├źn): Psychosociaal / Coaching/Counselling


Terug

Omschrijving EFT Emotional Freedom Techniques master

EFT is een krachtige methode om deze overmatige stress via het lijf aan te pakken en definitief op te lossen. Wat EFT zo krachtig maakt is de eenvoud en bewuste focus op een specifiek emotioneel probleem. Iedereen kan EFT voor zichzelf leren maar hoe en waarom EFT op de meest effectieve manier werkt moet je zelf ervaren. Doe je EFT met een specifiek probleem dan kan de techniek verbazend snel en effectief werken als je de juiste affirmatie zinnetjes gebruikt, omdat je hiermee zonder omweg de stress diep uit je onderbewustzijn laat verdwijnen.

Hiervoor is meestal iets meer nodig, omdat stress, spanning en negatieve emoties zoals boosheid, verdriet en angst lichamelijke sensaties zijn die niet tussen je oren, maar in je lijf zitten. 

Doel

Meer resultaat met EFT in minder tijd met de juiste affirmatie zinnetjes, weten welke vragen je kunt stellen om deze zinnetjes te vinden, overwin de innerlijke saboteur met EFT en doorbreek diepgewortelde patronen van spanning, angst en stress met EFT. Na twee dagen heb je meer verdieping en ervaring om EFT op verantwoorde manier effectiever toe te passen bij jezelf en anderen.

Doelgroep

De tweedaagse cursus EFT Master is het vervolg op de cursus EFT Practitioner. Voor iedereen die zijn of haar EFT vaardigheden wil verdiepen en een grote stap wil maken in persoonlijke ontwikkeling. Zeer geschikt voor therapeuten die EFT als extra hulpmiddel willen gebruiken om cliënten te begeleiden.


Bijscholingen in de categorie Psychosociaal

Gelukspsychologie

De ‘gelukspsychologie’ ziet zich als een uitbreiding op de traditionele psychologie, die primair gericht is op het ontdekken en genezen van psychische klachten als depressie, burn-out, zelfvertrouwen, zelfacceptatie etc. De ‘gelukspschychologie’ kijkt naar wat mensen gelukkig maakt, in plaats...

Kern-Transformatie

Onze persoonlijkheid bestaat uit delen. Sommige prettig, andere minder prettig of zelfs lastig. Ooit ontstaan als overlevingsstrategie, maar nu een beperking of blokkade. In de hypnotherapie zijn interventies ontwikkeld om hiermee om te gaan. Zo ook de technieken rondom de kerntransformatie.

Mindfulness

Mindfulness voor professionals vanuit de Kum Nye traditie

Slapeloze nachten, terugkomende zorgen, onrust en pijnlijke schouders of nek… Voor veel mensen is dit een dagelijkse worsteling. Mindfulness bevordert je innerlijke rust en ontspanning door je aandacht in het hier en nu te houden....

Nieuwsbrief

Schrijf in of manage je nieuwsbrief:


Volg ons op sociale media: