Karakterstructuren Casuïstiekdag

Vorm: Praktijkdagen
Vakcategorie(ën): Coaching/Counselling / Gesprekstechnieken


Terug

Omschrijving Karakterstructuren Casuïstiekdag

Nu je tijdens dag 1 kennis hebt gemaakt met de 5 karakterstructuren, is het tijd om je kennis in praktijk te brengen en er met collega’s mee aan de slag te gaan.

De structuren kennen hun specifieke eigenheden,  zoals in dag 1 besproken, en de herkenning hiervan binnen je sessies, kan je professionalisering ten goede komen.

Tijdens de casuïstiekdag, waar door velen al naar uit wordt gekeken, worden de ingebrachte casussen besproken, en worden de werkwijzen toegelicht, op zo'n manier dat je je skills nog verder kunt aanscherpen.

De dag is zeer praktijkgericht. 

Doel

Na afloop van de bijscholing heeft de deelnemer:

  1. De mogelijkheid om Fysieke en energetische technieken toe te passen.
  2. De kennis en vaardigheid om de karakterstructuren in de praktijk toe te passen 

Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counsellors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening die ervaring hebben met karakterstructuren.


Bijscholingen in de categorie Praktijkdagen

EFT Emotional Freedom Techniques casuïstiek

Je hebt de bijscholing EFT Practitioner gevolgd en hebt EFT toegepast bij een aantal cliënten in je praktijk. Elke cliënt is anders en je vraagt je soms af hoe EFT bij verschillende cliënten met verschillende klachten en problematiek effectief kan helpen. Je hebt een of meer casussen waar je...

EMDR Casuïstiekdag

De EMDR casuïstiekdagen zijn ontwikkeld voor ´EMDR practitioners i.o.', 'EMDR master Practitioners´ en ´EMDR therapeuten´ die bij het BivT of EMDR Nederland (VEN) de opleiding hebben gevolgd. Het verantwoordelijk gebruik maken van de EMDR protocollen gaat gepaard met ervaring en nieuwe...

EMDR Themadag

Na het volgen van de EMDR opleiding is het mogelijk om je kennis uit te breiden binnen bepaalde thema's. Denk hierbij aan verslaving, kinderen of bijvoorbeeld autisme. Deze lesdagen zijn geschikt om op deze manier de EMDR protocollen aan te passen binnen de verschillende thema-gebieden.

Nieuwsbrief

Schrijf in of manage je nieuwsbrief:


Volg ons op sociale media: