Leer eenzijdig relaties verbeteren - ERV®

Vorm: Bijscholing / Nieuw
Vakcategorie(ën): Psychosociaal


Terug

Omschrijving Leer eenzijdig relaties verbeteren - ERV®

Iedere hulpvraag heeft te maken met de relaties van je cliënt, maar niet in elke relatie is het helpend of mogelijk het probleem samen te bespreken. 

In deze workshop maak je kennis met technieken uit Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERV® waarmee je elke relatie kunt helpen verbeteren vanuit één kant. Hiermee kun je werken met cliënten die je eerder wellicht niet kon helpen en kun je heel gericht werken aan het verbeteren van de relatie vanuit de beleving van je cliënt. Bij het eenzijdig werken kan je cliënt zich volledig vrij voelen om alle gedachten en emoties omtrent de relatie te uiten, zonder daarmee de ander of de relatie te beïnvloeden. Ook zal je cliënt niet afwachten tot de ander stappen zet, maar volledig verantwoordelijkheid nemen voor de relatieverbetering. Natuurlijk kun je deze technieken niet alleen gebruiken voor je cliënten, maar ook om je eigen relaties te verbeteren.

Doel

Na de scholing beschikt de student over de volgende competenties:

  1. Inzicht in de beginselen van de methode Eenzijdig Relaties Verbeteren - ERV®
  2. Begrijpen van de voordelen van het eenzijdig en van het tweezijdig verbeteren van relaties
  3. Herkennen van casussen waarbij eenzijdig verbeteren van de relatie de voorkeur verdient
  4. Begrijpen van de psychische grondslag voor de werking van Eenzijdig Relaties Verbeteren
  5. Begrijpen van de opbouw van 3 ERV-®technieken
  6. Correct toepassen van VerAnder je App van de Ander

Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counsellors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.


Bijscholingen in de categorie Psychosociaal

Acceptance and Commitment Therapy

Dit is het best bewaarde geheim op deze planeet! We kennen dit gevecht allemaal, maar bijna niemand praat erover. Het gevecht tegen emoties of gedachten die je liever niet wilt hebben kost energie en is niet te winnen. Sterker nog, de worsteling levert meer ellende op. Hoe meer je probeert...

EMDR Themadag

Na het volgen van de EMDR opleiding is het mogelijk om je kennis uit te breiden binnen bepaalde thema's. Denk hierbij aan verslaving, kinderen of bijvoorbeeld autisme. Deze lesdagen zijn geschikt om op deze manier de EMDR protocollen aan te passen binnen de verschillende thema-gebieden.

Prikkelbare Darm Syndroom

Het prikkelbare darmsyndroom is een verzamelnaam van darm- en soms ook maagklachten, waar in Nederland ruim 500.000 mensen aan lijden. Klachten bestaan o.a. uit diarree, obstipatie, opgeblazen gevoel, misselijkheid, winderigheid en pijn. Lichamelijk zijn er geen afwijkingen, maar deze klachten...

Nieuwsbrief

Schrijf in of manage je nieuwsbrief:


Volg ons op sociale media: