Soms komt het voor dat je een bepaalde dag van een bijscholing of opleiding niet aanwezig kunt zijn. Je kunt dan via onderstaand formulier een verzoek in dienen voor het verschuiven van een dag.

Aan een verschuiving zitten altijd kosten verbonden, zoals je terug kunt vinden in de algemene voorwaarden. Heb je een annuleringsverzekering afgesloten? Dan zijn de kosten voor verschuiven aanzienlijk lager en is het verschuiven van een eerste lesdag kosteloos. Zolang je de dag niet gevolgd hebt kun je geen certificaat van deelname of een diploma ontvangen. Je kunt eventueel op verzoek een bewijs van deelname van de gevolgde lesdagen ontvangen. Ook kan het voorkomen dat het noodzakelijk is bij een scholing de dagen in volgorde te volgen. In zulke gevallen kan het dus voorkomen dat je meerdere dagen zult moeten verschuiven.

Als je door wilt gaan met de verschuiving, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt een bevestiging of tegenbericht, zodra de verschuiving is goedgekeurd. Kijk op de pagina van de bijscholing zelf welke andere mogelijke datums er zijn. Je vindt altijd alle geplande reeksen onder aan de pagina. Let er wel op, dat niet alle reeksen hetzelfde verlopen. Dit is meestal als er meerdere docenten lesgeven binnen 1 module. Als er nog geen nieuwe datums op de pagina staan, dan zijn deze nog niet gepland. Het is dan niet mogelijk daar naar toe te verschuiven.


--

--

--

*dit is een controle of het formulier door een persoon wordt ingevuld


Nieuwsbrief

Schrijf in of manage je nieuwsbrief:


Volg ons op sociale media: