Energiewerk

Introductie

Wij als mensen zijn opgegroeid met het idee dat de wereld die wij waarnemen een fysieke wereld is. Alles wat we erin aantreffen zoals planten, dieren, aarde, stenen, gebouwen ervaren wij als solide materie. In de wetenschap komt men via steeds geavanceerder onderzoek tot de conclusie dat alles in het heelal, en dus ook alles op aarde, bestaat uit een vorm van energie.
Een natuurwet zegt dat energie niet verloren kan gaan, maar energieën kunnen elkaar wel beïnvloeden en in elkaar overgaan.

Informatie

Lestijd: 10:00 tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld
Contactdagen: 2

Aankomend

mrt
23
Energiewerk, 23-03-2019
BivT (Beverwijk)

Ga voor alle andere geplande dagen hieronder naar het kopje ‘inschrijven’

Toepassing en meerwaarde
Onbewust werk je met energie van de cliënt en zet je eigen energie in. Bewust werken met energie zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je kunnen als therapeut. Je cliënt zal er zeker baat bij hebben.

Werkwijze
Gebruik van energie vraagt inzichten, beheersing en meesterschap en het is daarom niet voor iedereen geschikt om daar mee te werken. Daarbij leer je op een intuïtieve en creatieve manier naar jezelf te kijken, ervaar je wat je eigen energie is, hoe het stroomt in je lichaam en in je aura. Leer je energie schoon te maken en aan te vullen in je praktijk en bij je zelf. Op de eerste lesdag leer je zeer praktijkgericht hoe om te gaan met de verschillende energieën. De tweede dag, de casuïstiekdag, is gericht op de leervragen vanuit de praktijk en maken we een verdieping in het werken met universele energie.

Doel

Het doel van deze bijscholing is om onze grenzen te verleggen met het energiewerk. Ons bewust maken van onze mogelijkheden en dat er geen grenzen zijn.

Overige informatie

Lestijd: 10:00 tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld

SBU: 18 (0.64 EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 2
Dagdelen: 4
Prijs: € 310,-
Examen: Geen

Doelgroep

Leden van beroepsverenigingen uit de complementaire en reguliere zorgverlening als zijn o.a. psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici.

Accreditatie / Erkenning

Deze training is bij verschillende Beroepsverenigingen erkend. Je vindt de details per geplande training in het “Inschrijven” overzicht.

Programma

Dag 1
Deze dag is een praktijkgerichte bijscholing. Al het geleerde is gelijk toepasbaar in de praktijk

Inhoud:

  • Bewaken van je eigen energie
  • Omgaan met de verschillende energieën
  • Energie in je praktijkruimte
  • Energie van de cliënt
  • Energie-healin

Huiswerk:

Bij het volgen van de casuïstiekdag is het huiswerk een casus te beschrijven. Zie bij bijlage de richtlijnen voor casusbeschrijving.

Dag 2 (casuïstiekdag):

Inhoud:

  • Casussen doornemen
  • Verdieping in het werken met universele energieën

Doelstelling

  1. De kunde om de energieniveau bij zich zelf maar ook bij klanten en de praktijkruimte te kunnen analyseren
  2. Inzicht in zijn of haar invloed van eigen handelen op de energie bij anderen
  3. Kan de opgedane kennis van het werken met de verschillende energieën in de sessies direct toepassen in de praktijk. Werkt zich snel in de nieuwe materie in en leert van eigen aandachtspunten.

Naomi Albrechts

Op het moment dat ze 17 jaar werd is ze gaan werken in de hulpverlening. Ze wist al vroeg wat ze wilde namelijk mensen weer een stap verder kunnen helpen in het leven. Nu heeft ze een eigen praktijk met haar zus, maar daarvoor is ze leidinggevende geweest in een jeugdgevangenis en ook in een gesloten behandelcentrum.

In haar eigen praktijk is ze werkzaam o.a. als EMDR therapeut, EMDR supervisor, Hypnose en regressietherapeut, counsellor, trainer en begeleider.

Literatuur

Boeken aanschaffen? Lees eerst de Boeken disclaimer!

Aangeraden (niet verplicht)

W. Ebus, Leren Channelen, Uitgeverij Akasha, 2011, 192 pag., ISBN: 9789460150531

S. Nikolic & S. Tay, Ontdek de kracht van Energie, Mana, 2011, 187 pag., ISBN13: 9789049106904

Planning

Klik op “inschrijven” voor meer informatie (o.a. alle datums van de groep en bij welke beroepsverenigingen de training is erkend).

Bekijk ook eens deze bijscholingen

Energiewerk, 23-03-2019

23 maart om 10:00 - 17:00

Kinesiologie, 25-05-2019

25 mei om 10:00 - 17:00

De kracht van voeding, 14-06-2019

14 juni om 10:00 - 17:00