Kern-transformatie

Introductie

Onze persoonlijkheid bestaat uit delen. Sommige prettig, andere minder prettig of zelfs lastig. Ooit ontstaan als overlevingsstrategie, maar nu een beperking of blokkade. In de hypnotherapie zijn interventies ontwikkeld om hiermee om te gaan. Zo ook de technieken rondom de kerntransformatie.

Informatie

Lestijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld
Contactdagen: 1

Aankomend

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Ga voor alle andere geplande dagen hieronder naar het kopje ‘inschrijven’

Toepassing en meerwaarde

In deze trainingsdag Kerntransformatie leer je om deze storende delen te veranderen. Je komt hiermee tot inzicht en kunt terugkeren naar de “kernintentie” van dit deel. Deze intentie is altijd positief, maar vaak niet meer passend bij je huidige leven.

Deze techniek is vooral een uitkomst voor cliënten die zich afvragen waarom ze juist wel of niet altijd iets doen en daar last van hebben. Ook voor kinderen is deze techniek , met aangepast taalgebruik, zeer toepasbaar en effectief gebleken. Afhankelijk van de ik-sterkte van de cliënt kan er gewerkt worden met of zonder trance.

Werkwijze

Op dag 1 leer je in deze bijscholing de techniek kennen en toepassen aan de hand van voorbeeldsessie en praktijkoefeningen daarna. Waarbij ook uitgebreid ingegaan wordt op eventuele knelpunten.

Doel

Het uitbreiden van je interventierepertoire zodat je de beschikking krijgt over een nieuwe techniek die in de praktijk buitengewoon werkzaam is gebleken.

Overige informatie

Lestijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus, certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld

SBU: 10 (0.36 EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 1
Dagdelen: 2
Prijs: € 169,-
Examen: Geen

Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.

Accreditatie / Erkenning

Deze training is bij verschillende Beroepsverenigingen erkend. Je vindt de details per geplande training in het “Inschrijven” overzicht.

Programma

Dag 1

  • Inleiding in “kern-transformatie”
  • Voorbeeldsessie
  • Vragen nav voorbeeldsessie
  • Praktijkoefening
  • Knelpunten
  • Evaluatie
  • Afronding

Doelstelling

  1. Begrip van de interventie Kern-transformatie
  2. De kunde de interventie “kern-transformatie” toe te passen

Rita Gras

Werkte van 1995 tot 2013 als docente, trainer, supervisor en assessor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, waar zij zelf ook haar opleiding heeft gevolgd. Zij heeft een praktijk voor Integratieve hypno-psychotherapie in Haarlem. Bovendien is zij 25 jaar als yogadocente werkzaam geweest en heeft zij veel ervaring op het gebied van lichaamswerk en ademhalings- en meditatie-oefeningen. Zij is gespecialiseerd in PDS, praktijkvoering en hypno/ en psychotherapeutische interventies.

Literatuur

Boeken aanschaffen? Lees eerst de boeken disclaimer!

Aangeraden (niet verplicht)

C Andreas, T Andreas, Kerntransformatie, als weg naar je innerlijke bron, 319 pag., Uitgeverij servire, 2011, ISBN 90-6325-464-4

Planning

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Klik op “inschrijven” voor meer informatie (o.a. alle datums van de groep en bij welke beroepsverenigingen de training is erkend).

Bekijk ook eens deze bijscholingen

VOL EMDR opleiding, 26-04-2019

26 april om 10:00 - 17:00

PDS module 2, 10-05-2019

10 mei om 10:00 - 17:00