Kern-transformatie

Introductie

Onze persoonlijkheid bestaat uit delen. Sommige prettig, andere minder prettig of zelfs lastig. Ooit ontstaan als overlevingsstrategie, maar nu een beperking of blokkade. In de hypnotherapie zijn interventies ontwikkeld om hiermee om te gaan. Zo ook de technieken rondom de kerntransformatie.

Informatie

Lestijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificaat, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld
Contactdagen: 1

Aankomend

feb
16
Kern-transformatie, 16-02-2019
Igluu (Eindhoven)
10:00
dec
1
Kern-transformatie, 01-12-2019
BivT (Beverwijk)
10:00

Ga voor alle andere geplande dagen hieronder naar het kopje ‘inschrijven’

In de 2-daagse bijscholing Kerntransformatie leer je om deze storende delen te veranderen. Je komt hiermee tot inzicht en kunt terugkeren naar de “kernintentie” van dit deel. Deze intentie is altijd positief, maar vaak niet meer passend bij je huidige leven.

Deze techniek is vooral een uitkomst voor cliënten die zich afvragen waarom ze juist wel of niet altijd iets doen en daar last van hebben. Ook voor kinderen is deze techniek , met aangepast taalgebruik, zeer toepasbaar en effectief gebleken. Afhankelijk van de ik-sterkte van de cliënt kan er gewerkt worden met of zonder trance.

Op dag 1 leer je in deze bijscholing de techniek kennen en toepassen. In dag 2 zal uitgebreid worden ingegaan op knelpunten en casuïstiek. Deze kan door de cursisten ook zelf worden ingebracht in de les.

Overige informatie

Lestijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus, certificering, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld

SBU: 10 (0.36 EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 1
Dagdelen: 2
Prijs: € 159,-
Examen: Geen

Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.

Accreditatie / Erkenning

Deze training is bij verschillende Beroepsverenigingen erkend. Je vindt de details per geplande training in het “Inschrijven” overzicht.

Programma

Dag 1

  • Inleiding in “kern-transformatie”
  • Voorbeeldsessie
  • Vragen nav voorbeeldsessie
  • Praktijkoefening
  • Knelpunten
  • Evaluatie
  • Afronding

Doelstelling

  1. Begrip van de interventie Kern-transformatie
  2. De kunde de interventie “kern-transformatie” toe te passen

Rita Gras

Werkte van 1995 tot 2013 als docente, trainer, supervisor en assessor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, waar zij zelf ook haar opleiding heeft gevolgd. Zij heeft een praktijk voor Integratieve hypno-psychotherapie in Haarlem. Bovendien is zij 25 jaar als yogadocente werkzaam geweest en heeft zij veel ervaring op het gebied van lichaamswerk en ademhalings- en meditatie-oefeningen. Zij is gespecialiseerd in PDS, praktijkvoering en hypno/ en psychotherapeutische interventies.

Literatuur

Boeken aanschaffen? Lees eerst de boeken disclaimer!

Aangeraden (niet verplicht)

C Andreas, T Andreas, Kerntransformatie, als weg naar je innerlijke bron, 319 pag., Uitgeverij servire, 2011, ISBN 90-6325-464-4

Planning

Klik op “inschrijven” voor meer informatie (o.a. alle datums van de groep en bij welke beroepsverenigingen de training is erkend).

Bekijk ook eens deze bijscholingen

EMDR opleiding, 18-01-2019

18-01-2019 om 10:00 - 17:00

EMDR themadag Kind en jeugd, 18-01-2019

18-01-2019 om 10:00 - 17:00