BivT gaat online door!

BivT gaat online door!

Het secretariaat is druk bezig om alles te regelen zodat ook onze ruimtes goed ingericht zijn om op 1,5 meter afstand de trainingen te volgen. Tot die tijd bieden wij een aantal van onze trainingen ook online aan. Bekijk hieronder het overzicht van de eerstvolgende trainingen die online te volgen zijn.

Webinars

Naast de huidige trainingen is BivT een aantal webinars aan het ontwikkelen. De eerste webinars over onder andere EMDR en de vermoedelijke werking van het brein waren binnen 24 uur uitverkocht. Houdt onze agenda in de gaten voor nieuwe webinars! Enkele collega’s gingen je voor en beoordelen de webinars als volgt:

“Het was een zeer duidelijk uitgelegd en heel goed visueel in beeld gebracht vooral hoe ons brein eruit ziet en de werking ervan.”

“Ik vind een een online training een fijne manier van werken, ik was er nooit zo van, maar nu ‘moeten’ wij allemaal en ik merk dat ik steeds enthousiaster word. Daarmee wil ik aangeven dat ik wel vaker op deze manier een training zou willen volgen!”

“Het was wel even wennen, zo’n webinar. Maar het werkte goed, fijn met de mogelijkheid vragen in de chat te stellen en het heeft wel meer inzicht gegeven in hoe je het kan doen, op afstand. Nu het er op lijkt dat de maatregelen steeds wat soepeler gaan worden en de kinderen weer naar school zullen gaan, is onze praktijk ook weer opgestart en komen de kinderen en jongeren weer naar de praktijk. Maar het is goed om de mogelijkheden te weten en te verkennen als aanvulling op wat er mogelijk is.”

Online trainingen

  • Zijn geneesmiddelen altijd ongevaarlijk? > schrijf je in voor de online training op 7 mei
  • Weerstand in de praktijk > schrijf je in voor de online training op 13 mei
  • Faalangst > schrijf je in voor de online training op 15 mei
  • Karakterstructuren > schrijf je in voor de online training op 23 mei
  • Eetstoornissen > schrijf je in voor de online training op 27 mei
  • Lijden onze luchtwegen en bloedvaten ook aan files? > schrijf je in voor de online training op 2 juni

Bekijk het meeste actuele online aanbod hier in onze agenda.