BivT is vernieuwd

BivT is vernieuwd

15 jaar BivT. Trots, blij, euforisch!
BivT zag 3 januari 2004 voor het eerst het licht met als missie, praktijkgerichte professionaliseringsdagen faciliteren met professionals voor professionals. BivT staat voor het delen van ontwikkelde praktijkgerichte expertise door collega’s uit de complementaire en reguliere zorgverlening.
BivT staat zeker ook voor Samenwerking! Samenwerking is nog steeds het uitgangspunt om elkaar te ontmoeten in kwalitatieve bij- en nascholingsdagen op minimaal Post-hbo niveau. In 15 jaar hebben we heel veel bereikt en zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.
BivT staat garant voor persoonlijke-, methodieke- en kennisontwikkeling in bij- en nascholingsdagen waarbij praktijk professionalisering voorop staat. BivT is een ontmoetingsplek geworden op vele locaties in Nederland, daar ontmoeten collega’s elkaar om samen door te ontwikkelen.
Juni 2018 hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt met BivT, een totaal vernieuwde website is live. Wij hopen dat je je weg kunt vinden en je te mogen ontmoeten in één van onze mooie bijscholingen die door ervaringsdeskundige trainers worden gegeven.
De nieuwe website heeft heel veel nieuwe mogelijkheden:
  • De mogelijkheid om via i-deal te betalen.
  • Je eigen “Mijn BivT” account waar je een eigen omgeving vindt met vele gegevens over je eigen trainingen.
  • Per training een e-learning omgeving waar extra uitleg en instructies gegeven kunnen worden.
  • Een interactieve zoek mogelijkheid waarbij je aankomende trainingen kunt vinden die bij jouw zoek-eisen past.

En nog veel en veel meer!

Bijscholing instituut voor Therapeuten BivT
[email protected]