Claim jouw korting met onze Zomer Trainingen

q

Claim jouw korting met onze Zomer Trainingen

In de maanden juli en augustus biedt het BivT extra Zomer Trainingen aan, zodat jij alsnog dit jaar je kennis en ervaringen verder kunt ontwikkelen. Mis jij bijvoorbeeld nu MBK of PsBK punten*? Of ben jij op zoek naar meer verdieping in een specifiek kennisgebied? Bekijk dan ons aanbod Zomer Trainingen.

En rond jij in de maanden juli of augustus een van onze Zomer Trainingen af? Dan ontvang je tijdelijk een extra kortingscode ter waarde van €25,- voor je volgende training. Claim nu jouw kortingscode: schrijf je in voor een van de Zomer Trainingen in juli of augustus, rond je training af en ontvang je code per mail.

Benieuwd naar welke trainingen deze zomer gepland staan? Bekijk hieronder het overzicht:

Zomer trainingen in juli:
Zomer Trainingen in augustus:

Actievoorwaarden: deze actie (€25,- korting voor je volgende training) ontvang je alleen voor de Zomer Trainingen. Dat wil zeggen alle trainingen die in juli en augustus worden afgerond. Na het afronden van de Zomer Training in juli of augustus ontvangen deelnemers per mail een uniek kortingscode, die is gelinkt aan het account van de deelnemer. Deze kortingscode is geldig tot en met 31-08-2020. Daarnaast gelden dezelfde algemene voorwaarden voor deze trainingen zoals gewoonlijk gelden bij alle trainingen van BivT. En vol is vol. Voor meer informatie kun je hier kijken bij de ‘veelgestelde vragen’ op onze website.

*Let op: We stellen de informatie rondom accreditatie, erkenning en punten altijd met zorg samen, maar het kan zijn dat er een verkeerde melding in sluipt. We raden je altijd aan bij je beroepsvereniging te controleren of de scholing echt erkend is. Staat jouw beroepsvereniging er niet tussen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je beroepsvereniging om te vragen of zij alsnog de training kunnen erkennen.