Covid-19 regels per 28 november 2021

Covid-19 regels per 28 november 2021

Update 26 november 2021 – 19.15 uur
Op grond van de door het kabinet en het RIVM versoepelde maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) is het voor BivT mogelijk om alle locaties te gebruiken voor fysieke trainingen. Het aanbieden van onze trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is toegestaan met inachtneming van de door het RIVM opgestelde basisregels. BivT heeft altijd contact met het RIVM, de locaties en als er een fysieke training doorgaat is dat uiteraard geheel volgens de  gestelde normen die door de overheid zijn opgesteld. BivT zal dan ook de geldende Algemene Voorwaarden hanteren!

Houdt je in openbare ruimte en als je gaat lopen aan – 1.50 meter afstand – mondkapje gebruiken.  Ook tijdens plenaire oefeningen zorg je voor jezelf en collega!
Om 17.00 uur het pand verlaten!

Hoe kan ik praktiseren in corona tijd en mag dit?
Voor adviezen over werken in je praktijk verwijzen wij je door naar je eigen beroepsvereniging.

Regels tijdens fysieke dagen?
Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk om de basisregels van het RIVM na te leven. Dit houdt in dat er op verschillende Horeca locaties van ons de regels die vanuit de overheid zijn opgesteld vanaf 28 november 2021 mogelijk controle zijn op corona vaccinatie.
Wanneer een training op een Fletcher locatie wordt gegeven zal bij alleen gebruik van de trainingszaal geen controle plaatsvinden, er kan wel om gevraagd worden. Indien men wenst gebruik te maken van het restaurant en/of terras dient men zich ervan bewust te zijn dat dit alleen mogelijk met QR code.
Op onze besloten locaties (zonder horeca bestemming) zal niet worden gecontroleerd op corona vaccinatie.
De online trainingen worden uiteraard niet gecontroleerd. Tijdens de fysieke trainingen kunnen er plenaire oefeningen aangeboden worden waarbij het gebruik van mondkapje en handschoentjes mogelijk is. Neem deze dus ten alle tijden mee!

Bijscholing instituut voor Therapeuten BivT
[email protected]