Dit is Patricia

Introductie

Mijn Reis

Van Theater

Naar GGZ

Naar Complementaire therapie

Naar Theater

Mijn reis van 10000 uur

Aankomend

apr
17
Dit is Patricia 17-04-2023
Flint Schouwburg Theater en Evenement
19:45

Informatie

Aanvang: 19:45 uur tot 22:30 uur
Locatie: Flint Schouwburg in Amersfoort
Accreditatie: in aanvraag
Digitaal bewijs van deelname
Doelgroep: voor iedereen die interesse heeft in de psychische ontwikkelingen van een ex-cliënt

BivT 20 jarig jubileum – Muziektheatershow – 17 april 2023 

Dit is Patricia. Een uplifting muziektheatershow geproduceerd door en over zangeres en theatermaker Patricia Goduto.

Begin 2000 is Patricia werkzaam als zangeres binnen Joop van den Ende theaterproducties. Zij schittert in verschillende shows en staat in de grote theaters van Nederland tot dat zij psychisch ernstig ziek werd. Voor maar liefst acht jaar werd zij gedwongen opgenomen binnen de  gesloten afdeling van de psychiatrie.

In 2012 ontmoet zij René Veraar waar haar reis terug naar haar ware ik én naar het theater begint. Een reis die gaat over doelen, je hart volgen, zelfliefde en een bijzonder therapeutisch proces van maar liefst tienduizend uur.

Planning

apr
17
Dit is Patricia 17-04-2023
Flint Schouwburg Theater en Evenement
19:45

Overige informatie

SBU: 3 (0,11 EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 1
Dagdelen: 1
Investering: € 59,-
Examen: geen
Certificering: Digitaal bewijs van deelname

Als je meerdere tickets wilt bestellen dan dien je per ticket apart in te schrijven.

Doelgroep

Deze muziektheatershow kan bijgewoond worden door iedereen die interesse heeft in de psychische ontwikkelingen van een ex-cliënt.

Accreditatie / Erkenning

Trainingen zijn vaak bij vele instanties en beroepsverenigingen erkend en/ of geaccrediteerd (zie ons accreditatiebeleid).

Accreditatie is in aanvraag.

Disclaimer: BivT stelt deze informatie met grote zorg samen, maar het komt voor dat onze lijst niet compleet is. Wij vragen dus altijd aan jou, voordat je deelneemt aan de training om bij je eigen beroepsvereniging(en) te controleren of de training geaccrediteerd en/ of erkend is. Mocht jouw beroepsvereniging de training wel erkennen en/ of accrediteren zonder dat dit op de website staat, dan horen wij dat graag van je!

Programma

Patricia Goduto

Patricia Goduto werd in 1984 geboren in Heemskerk en is een Nederlandse zangeres en autobiografisch theatermaakster.
Dochter van een Italiaanse vader en Indische moeder. Al van jongs af aan is Patricia bezig met muziek. Zij speelde piano, keyboard, blokfluit en zong in een kinderkoor.

Levensloop
Na een aantal jaar werd Patricia psychisch ernstig ziek en kwam voor maar liefst acht jaar gedwongen terecht binnen de gesloten afdeling van de psychiatrie. Haar droom en carrière als zangeres viel in duizend stukjes.
In 2012 gooide Patricia het roer om. De artsen lieten haar tegen beter weten in ‘ vrij ‘ en Patricia besloot links of rechtsom te herstellen van een overdosis aan diagnoses.

Een traag, pijnlijk en eenzaam proces volgde maar uiteindelijk wist zij te herstellen.

Autobiografisch muziektheater

In 2015 startte zij haar bedrijf Soulcreation en begon autobiografische theatershows te produceren en zette deze als one man show neer. Maatschappelijke thema’s als psychische problematiek, ons hart volgen, liefde versus angst en verslaving zet zij op een laagdrempelige maar bovenal taboe doorbrekende wijze neer. Haar eigen ervaringen weet zij om te zetten in theatershows die raken, inspireren en haar publiek aan het denken zet. Nu werkt zij vanuit Stichting Patricia Goduto