Medewerker communicatie en marketing

BivT vacatures en samenwerking?

Onze visie staat voor samenwerking en professionalisering. Dit is niet alleen voor deelnemers aan onze uitgebreide programma trainingen maar zeker ook voor medewerkers binnen BivT. Als facilitair ontzorgen wij degenen die hun expertise graag willen uitdragen. Daarnaast is er een team dat het secretariaat ondersteund om trainers goed te kunnen ontzorgen, om de doelgroepen te informeren, om nieuwe doelgroepen te contacten. Hiervoor heeft BivT onderstaande open vacatures en kijken uit naar  je!

1. Trainer/docent – Jouw expertise delen met collega professionals?

BivT is het trainingsinstituut en dé ontmoetingsplek voor professionele doelgroepen zoals psychologen, therapeuten, coaches uit de psychosociale zorgverleningcoaching en counselingkind en jeugd zorgverleners en andere paramedici doelgroepen.

Klik hier voor meer trainer informatie

 

2. Medewerker marketing, social media en communicatie?

Ben jij wie wij zoeken om ons team te verstrekken, onze communicatie via social media en marketing verder te innoveren? Heb je een passie voor innovatie en zelfstandigheid, dan hebben wij in een mooi klein team een plek voor jou.
Als medewerker marketing en communicatie kun je je eigen inzichten toepassen, nieuwe uitdagingen ontwikkelen om de communicatie met onze doelgroepen verder uit te breiden.

Ook wil BivT haar social media mogelijkheden verder exploreren. Maken van filmpjes op locatie voor o.a. Instagram, twitteren LinkedIn. Je hebt ook affiniteit met internet mogelijkheden als LinkedIn en Facebook, dan zou dat geweldig zijn maar is geen must. Alles is uiteindelijk alsnog te leren!

Ben jij diegene die ons team kan versterken en hou je van uitdagingen? Zoek je een flexibele plek en de mogelijkheid om zelf je uren in te delen, af en toe thuis werken is prima? Dan zou het zeker kunnen dat wij het team zijn voor jou!

BivT heeft een nader in te vullen aantal uren flexibel werk voor je en uiteraard bieden we je een goed overeenkomstig salaris.
Ook kunnen we mogelijkheden bieden om trainingen te volgen om kennis te verdiepen. Als je in Beverwijk woont of in de nabije omgeving, dan ben je van harte welkom.

Begin je interesse te krijgen? Kom gewoon eens een kennismaking doen. Stuur vooraf even je CV naar [email protected] t.a.v. van Vanity office- en kwaliteitsmanager