Leomiek Rijkenberg

Leomiek Rijkenberg

Terug naar trainers

Informatie trainer:

zij volgde haar hart en stapte over naar de Psychologie na jaren lang werkzaam te zijn geweest binnen de Kinderopvang, apotheek en klinische farmacie.
Al snel diplomeerde zij zich als Counsellor/coach, Hypnotherapeut, Kindercoach, Mental-alignment Coach en Trainer, Vertrouwenspersoon OO en I, en certificeerde ze in Klinische psychopathologie en EMDR.

In 2013 ontwikkelde zij de Mental-X ®  Methodiek wat staat voor
Mentaal Overtuigend Groot, Krachtig vanuit de Kern. Doelen zijn o.a. het snel en veilig weghalen van ongewenste patronen en somatische klachten die zich in onze  kern bevinden en het terugbrengen van de daarop liggende gevoelswaardes.

Zij is bekend van het  RTL4 programma ‘Het zesde zintuig/plaats delict’ waarbinnen ze veelvuldig te zien was en hulp wist te bieden als Medium/Therapeut.  Vele cliënten ervaren deze bijzondere combinatie als grote pré en kracht binnen hun psychologische sessies. Counselingpraktijk Nieuwegein die door haar opgericht werd in  2006 is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk voor totale Body and Mind herstel welke staaft op 3 pijlers . Psychologische Hulpverlening, Massage4health, en Helderziend Transmedium welke websites je kunt bezoeken.

Trainingen:

Er zijn momenteel geen toekomstige events.