Robert te Pas

Robert te Pas

Terug naar trainers

Informatie trainer:

Is tijdens zijn opleiding hbo-inrichtingswerk gestart met het werken in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en heeft vanuit verschillende functies (management- en kwaliteitsontwikkeling) veel praktijkervaringen opgedaan. Is sinds 2002 zelfstandig trainer/coach/energetisch counselor werkzaam vanuit zijn bedrijf Transparant Communicatie.

Hij is gefocust op de mens in hoofd- en hart-zaken, geest- en zielswerk, lijfwerk en de smeerolie in dit alles, de menselijke communicatie. Zingeving en Zinvinding en Menszijn staat centraal. Door zijn praktijkervaringen en opleidingen (management, trainerschap, energetisch en geestelijk begeleiden) sensitieve kwaliteiten en analytisch vermogen is hij voor veel opdrachtgevers een brede en voedende gesprekspartner. Hij heeft in de afgelopen jaren gewerkt met cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, uitvoerende professionals, managers en besturen. Bijzonder vindt hij zelf dat hij zo inzicht heeft gekregen hoe mensen in al die verschillende lagen en posities verschillende behoeften en belangen hebben …….en uiteindelijk toch allemaal mens zijn en mens blijven met alle kwaliteiten en kwetsbaarheden die daar bij horen.

Robert is ook als docent verbonden aan de Academie voor Geesteswetenschappen (gespreksvaardigheden/ intervisie) en is met zijn bedrijf geregistreerd bij het CRKBO als opleidingsinstituut.

Website: Robert te Pas

Trainingen:

Er zijn momenteel geen toekomstige events.