Vergroot jouw kennis en vaardigheden met deze nieuwe trainingen

Vergroot jouw kennis en vaardigheden met deze nieuwe trainingen

 

Coloroscoop
Wat zeggen kleuren jou? Kun jij kleur ‘zien’ in alles wat er is? Weet jij wat kleur is? Weet jij dat je dit prachtige fenomeen heel goed kunt gebruiken voor de benadering/behandeling van jouw cliënten? Laat je inspireren hoe je kleur kunt gebruiken bij behandeling van cliënten. Lees hier meer over Coloroscoop.

Aankomende trainingen Coloroscoop:

 

Faalangst
Begeleiding bij faalangst en examenvrees is een proces van bewustwording, ervaren, inzicht en gewaar zijn. Tijdens deze training werken we vanuit het contextuele perspectief om met deze thema’s aan de slag te gaan. Lees hier meer over vergroten van het gevoel van eigenwaarde en betekenisvol zijn.

Aankomende trainingen Faalangst:

 

Mindful eten
Mindful eten is mindful leven. Ook jouw cliënt eet meerdere malen per dag. De grondneurose waarvoor je cliënt bij jou komt, komt terug in dit dagelijkse eetgedrag. Dit maakt het eetgedrag een waardevol onderdeel om te gebruiken in je therapie. Lees hier hoe jij het eetgedrag als tool in je therapie kunt gebruiken.

Aankomende trainingen Mindful eten: 

 

Zelfhypnose
Zelfhypnose is een geestverruimend middel! Vergroot je interventietoolkit door onbekende terreinen van de geest te verkennen en benutten. Creëer ruimte en rust in je geest en die van je cliënt. Lees hier meer over Zelfhypnose.

Aankomende trainingen Zelfhypnose:

 

Hoe verder als het gesprek stokt
Als therapeut of coach heb je vast wel eens ervaren dat een gesprek niet loopt zoals je wilt, verwacht of voorbereidt had. Vindt de cliënt het moeilijk om over (zijn)gevoelens te praten. Hoe kun je als therapeut of coach meer uit dit gesprek kunt halen. Wat kun je allemaal gebruiken om verder te komen? Ontdek het met de training Hoe verder als het gesprek stokt.

Aankomende trainingen Hoe verder als het gesprek stokt:

 

Inner Balance Approach
Kom jij in je praktijk cliënten tegen waarbij het lichaam gespannen is, vasthoudt? Dan worden doorgaans in de geest gedachten en overtuigingen ook vastgehouden. In deze nascholing leer je 2 fysieke, 2 energetische en 2 meditatieve oefeningen die je in je praktijk kunt toepassen. De oefeningen zullen bevroren gebieden ontdooien waardoor letterlijk en figuurlijk weer stroming en balans kan ontstaan. Ontdek hier meer over Inner Balance Approach.

Aankomende trainingen Inner Balance Approach:

 

Opstellingen met karakterstructuren
In de professionele praktijk kan een ‘blinde vlek’ van de cliënt de therapie ondermijnen. ‘Opstellingen met karakterstructuren’ kenmerkt zich door gerichte interventies die ondersteunend kunnen zijn voor de therapie en het proces van de cliënt in de omgang met problemen. Lees hier meer over Opstellingen met karakterstructuren.

Aankomende trainingen Inner Balance Approach:

 

Nu even niet!
N. Couvelier, auteur van De Stad van Axen, heeft zijn theorie vereenvoudigd in het huis vol gevoelens. Hij heeft een dierenroos ontwikkeld. Deze dieren staan symbool voor gedrag. Tijdens de training worden het gedrag van de dieren, het effect van hun gedrag op andere dieren (interactie) uitgewerkt. Lees hier meer over de training Nu even niet!

Aankomende trainingen Nu even niet!:

 

De vrije keuze
Kom je in je praktijk ook tegen dat mensen worstelen met het maken van ‘de juiste’ keuzes? De vrije keuze kan inzicht verschaffen in het keuzeproces en van waaruit de (levens)keuzes gemaakt kunnen worden.

Aankomende trainingen De vrije keuze:

 

Personal Storytelling
Ben jij ook benieuwd hoe je met een beeldend verhaal de zingevingsvraag van je cliënt in je praktijk kunt verhelderen? Leer hier meer over Personal Storytelling.

Aankomende trainingen Personal Storytelling:

Zelfvertrouwen, levenslust en het samenspel
Zelfvertrouwen en Levenslust is wat je nodig hebt in je praktijk als begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen. Activeer speels levenslust en zelfvertrouwen bij je cliënt, groot en klein. Ontdek hoe jij hiermee je kennis en vaardigheden kan uitbreiden.

Aankomende trainingen Zelfvertrouwen, levenslust en het samenspel:

 

Migraine kun je aan!
Belangrijk bij het behandelen van migraine patiënten is de oorzaak te vinden om tot een juiste behandelmethode te komen die een effectieve kwaliteitsverbetering kan geven tot wel meer dan 92%. Lees hier meer over de training Migraine kun je aan!

Aankomende trainingen Migraine kun je aan!: