Waarom de training Autisme in relaties voor jou onmisbaar is

Waarom de training Autisme in relaties voor jou onmisbaar is

Door Ben Zijl, trainer Autsime in relaties

Steeds meer mensen krijgen op latere leeftijd de diagnose Autisme. Hier gaat meestal een lange moeizame relatie aan vooraf, want autisme is voor beide partners zwaar en heeft als regel grote invloed op het functioneren van zowel de partner met- als de partner zonder autisme. Om deze cliƫnten passende hulp te kunnen bieden is gedegen kennis van autisme nodig. Na de 2-daagse training Autisme in relaties ben je in staat om deze hulp te bieden door op autisme afgestemde relatietherapie te geven.

Door deze training leer je autistiform te denken, om de autistische partner te ondersteunen. Maar daarbij is er niet alleen aandacht voor de partner met autisme maar ook voor de niet-autistische partner. Je leert de draagkracht van de neuro-typische partner te verhogen. Kortom: leer met Autisme in relaties hoe je leert beide partners kan helpen om draaglast te verlagen en draagkracht te verhogen.

Wil jij je zelf onderscheiden door specialistische kennis van autisme? Wil je in staat zijn om met cliƫnten te werken aan kwaliteitsverbetering van hun relatie? Lees hier meer over de training Autisme in relaties.