Medische en Psychosociale basiskennis

Hier vind je alle bij- en nascholingen in de hoofdcategorie Medische en Psychosociale basiskennis

Klik op de training voor meer informatie.

Doelgroep: K-J-V = Kind, Jeugd en Volwassenen   |   Bij geen specificatie = Volwassenen

Klik hier voor het gehele trainingsaanbod

Wat kun je verwachten?

Bijscholingen bij het BivT zijn altijd praktijk gericht. De doelstelling is ervoor te zorgen dat je als therapeut gedegen leert en het geleerde wilt toepassen in je praktijk.

Naast de behandelde theorie zal er over het algemeen ook veel tijd besteed worden aan de praktijk. Je krijgt oefeningen en voorbeelden die dit onderstrepen zodat het een goed beeld geeft over de toepassing.

Naast de gewone bij- en nascholingen bestaan er vaak casuïstiekdagen waarbij je langs kunt komen met vragen vanuit je eigen praktijk. Deze kunnen dan klassikaal behandeld worden.

Over onze trainingen

Om te zorgen dat je goed professioneel en erkend werkt heb je waarschijnlijk de Medische of Psychosociale basiskennis gevolgd. Veel beroepsverenigingen eisen dat je naast de vakinhoudelijke kennis ook op dit gebied bij- en nascholing volgt om je kennis up-to-date te houden.

Onder deze categorie vallen de trainingen die, naast dat ze zeer interessant zijn, ook in aanmerking komen voor Medische of Psychosociale bij- en nascholing.

Kenmerkend aan dit type scholing is dat ze vooral over de basis gaan van een therapeut: Denk hierbij aan basiskennis over de anatomie en fysiologie van het lichaam, het psyche, maar ook ethiek in de praktijk, administratievoering en/of gesprekstechnieken.

Eerstvolgende trainingen

Volledig aanbod zien? klik hier