EMDR opleiding – wat een mooie interventie

EMDR opleiding – wat een mooie interventie

Ben je al langere tijd op zoek naar een van de meest complete EMDR opleidingen? Was toegang hiertoe onmogelijk? Wij hebben doorontwikkeld en nu kun ook jij EMDR toevoegen aan jouw gereedschapskist! Hieronder een mooie review van een van de deelnemers:

Ik kon het niet laten om even het volgende met je te delen. Ik ben er namelijk nog steeds ondersteboven van 🙃 Ik had vorige week mijn eerste oefen cliënte voor mijn eerste supervisie sessie. Ze had haar hele leven al angst voor spinnen met een trigger 2 jaar geleden. Na 10 minuten EMDR vertelde ze dat ze totaal ontspannen was  ( zo ontspannen had ze zich nog nooit gevoeld zei ze!) en het angstbeeld van de spin was niet meer aanwezig, ze kon er niet meer bij zei ze.

Ik heb haar vandaag weer gesproken, ze is een goede kennis van mij, en ze vertelde dat ze de avond na de EMDR een spin in haar handen had gehad en het deed haar helemaal niets. Wel was ze doodmoe naar bed gegaan. Ook was ze na de sessie gaan paardrijden en heel miraculeus maar waar, ze was zo ontspannen dat zelfs haar paard tijdens het rijden was gaan liggen 😅

En gisteravond heeft ze een hooizolder leeggehaald waar al jaren niemand meer geweest was. Honderden spinnen weggeveegd, zonder angst!!!

Gelukkig ken ik haar echt heel goed om te weten dat ze niet zou liegen of zo, en ik wist ook dat ze doodsbang was van spinnen, ze raakte er echt van in paniek en rende er voor weg 😱 dat had ik met eigen ogen al vaker gezien bij haar.

Hoe mooi is dat, 11 minuten EMDR….ik, en zij ook, kunnen nog steeds niet geloven dat EMDR zo krachtig kan werken, maar blijkbaar wel!

Dankjewel René voor je lessen, ik heb er veel van opgestoken en ik hoop dat ik vaker zo’n succeservaring mee mag maken. Mijn volgende is iemand met hoogtevrees, ben benieuwd.

Groetjes en nog een hele fijne dag gewenst, A. C. (met toestemming)

Klik hier voor meer informatie over de EMDR basisopleiding

Karin Bargeman
khbargeman@gmail.com