Obsessoren

Introductie

Wanneer iemand kwetsbaar is, kan hij gevoeliger zijn voor andere energieën, wat kan leiden tot zowel fysieke als mentale klachten. Deze ‘lifters’ kunnen ervoor zorgen dat iemand zich niet zichzelf voelt.

Aankomend

Voorinschrijving!

Bij voldoende belangstelling zullen we deze training faciliteren, plannen bij een van onze locaties in Nederland en
ontvang je ruim vooraf bericht om definitief in te schrijven.

Obsessoren
Heemskerk

Volledig aanbod zien? Kijk bij “agenda

Informatie

Lestijd: 10:00 tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificaat, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld
Contactdagen: 2

Virussen

Wanneer iemand kwetsbaar is, kan hij gevoeliger zijn voor andere energieën, wat kan leiden tot zowel fysieke als mentale klachten. Deze ‘lifters’ kunnen ervoor zorgen dat iemand zich niet zichzelf voelt. Werken met het onderbewustzijn kan dan helpen. Soms blijft deze andere energie hardnekkig aanwezig, dan spreken we van een obsessor. Deze training leert je hoe je met obsessoren en vreemde energieën kunt werken om je cliënt te helpen zijn eigen energie weer te laten stromen. 

In deze bijscholing voor therapeuten en coaches leer je hoe je kunt herkennen wanneer een cliënt andere energieën heeft aangetrokken en hoe je hiermee om kunt gaan. Na een uitgebreide uitleg over vreemde energieën en een korte visualisatie om deze te ervaren, onderzoeken we welke klachten hiermee te maken kunnen hebben. We werken met technieken zoals ideomotoriek en een systemische trancesessie. Elke deelnemer zal een sessie geven als begeleider en ook ervaren als cliënt. Eigen casuïstiek mag ingebracht worden, wat de training zeer praktijkgericht maakt. 

Toepassing en meerwaarde
Met deze training krijg je op een laagdrempelige manier inzicht in eigen energie en die van anderen. Je leert hoe je deze energieën kunt scheiden en hoe je dit ook aan je cliënten kunt leren. Je krijgt een tool om te werken met onverklaarbare klachten, wat je cliënt helderheid geeft over zijn of haar klachten. Dit maakt je als therapeut of coach beter in staat om met complexe situaties om te gaan en je cliënten effectief te helpen. 

Werkwijze

Doel

Na deze training weet je wanneer er sprake is van andere energieën en/of obsessoren en heb je kennis van het verschil tussen entiteiten, obsessoren en pseudo-obsessoren. Je bent bekend met de technieken die inzetbaar zijn wanneer een cliënt hierdoor klachten ervaart. Het doel is dat jij na deze twee dagen de techniek zelfstandig kunt uitvoeren en toepassen in je praktijk. 

Planning

Overige informatie

SBU:  ( EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 2
Dagdelen: 4
Prijs: € 385,-
Examen: Geen

Doelgroep

De training is bedoeld als praktijk professionalisering voor Psychologen, therapeuten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening en in opleiding zijnde. 

Accreditatie / Erkenning

De training is bij vele instanties en beroepsverenigingen erkend en/ of geaccrediteerd (zie ons accreditatiebeleid).

Er wordt geen accreditatie aangevraagd voor een gratis webinar!

Programma

Dag 1

  • Kennismaking 
  • Afronding

Doelstelling

Na de training heeft de deelnemer stappen gemaakt in de volgende doelstellingen:

Desiree Bruins Slot

Desiree Bruins Slot heeft sinds 2009 een praktijk als energetisch therapeut en opsteller, en vanaf 2019 aangevuld met hypnose en regressietherapie 

Eerder was zij hoofddocent natuurgeneeskundig energetisch therapeut waar zij verantwoordelijk was voor het schrijven van de opleiding en het geven van de meeste lessen binnen deze 4 jarige HBO opleiding. 

Als therapeut/coach vind zij het belangrijk om zoveel mogelijk verschillende tools in haar gereedschapskist te hebben, zodat zij een grote verscheidenheid aan klachten kan behandelen. 

Als therapeut en trainer deelt zij deze tools graag met anderen. Niets leuker dan het delen van kennis met daarin ruimte voor persoonlijke stukken van de deelnemers. 

Ervaringen van deelnemers

Literatuur

Boeken aanschaffen? Lees eerst de Boeken disclaimer!

Aangeraden (niet verplicht):

Bekijk ook eens deze bijscholingen

TA als deuropener, 16-08-2024, Online

16 augustus om 09:00 - 12:00

EMDR Casusconceptualisatie, 16-08-2024

16 augustus om 10:00 - 17:00

EMDR opleiding volwassenen, 23-08-2024

23 augustus om 10:00 - 17:00