Voorouderregressie

Introductie

Er zijn ruim 4000 mensen nodig geweest om jou geboren te laten worden. Naast de kleur van je ogen erf je ook patronen, overtuigingen en soms trauma’s van je voorouders.

Aankomend

Voorinschrijving!

Bij voldoende belangstelling zullen we deze training faciliteren, plannen bij een van onze locaties in Nederland en
ontvang je ruim vooraf bericht om definitief in te schrijven.

Voorouderregressie
Heemskerk

Volledig aanbod zien? Kijk bij “agenda

Informatie

Lestijd: 10:00 tot 17:00 uur
Inclusief: Syllabus (digitaal), certificaat, koffie/thee
Exclusief: Lunch, boeken, parkeergeld
Contactdagen: 2

Virussen

Er zijn ruim 4000 mensen nodig geweest om jou geboren te laten worden. Naast de kleur van je ogen erf je ook patronen, overtuigingen en soms trauma’s van je voorouders. Wanneer deze belemmerend zijn in je dagelijkse leven, hardnekkig blijken of niet eigen lijken te zijn, kan voorouderregressie de oplossing bieden. Werken op de voorouderlijn maakt het mogelijk om patronen en oude doorgegeven trauma’s te zien en te helen. Tijdens deze training leer je verschillende technieken om de voorouderlijn op te stellen, onderzoek te doen naar de zogenaamde rode draad en gedragspatronen terug te geven. 

De training Voorouderregressie is een bijscholing voor therapeuten, coaches en geïnteresseerden die hun gereedschapskist willen verrijken. Je leert hoe je patronen, programmeringen en doorgegeven trauma’s kunt herkennen en aanpakken. Na een uitgebreide uitleg maak je kennis met je voorouders en leer je via uitvragen een klacht of hulpvraag te vinden waarmee je kunt werken. De technieken worden eerst gedemonstreerd, waarna elke deelnemer een sessie geeft als begeleider en ervaart als cliënt. Deze praktijkgerichte dag biedt zowel een theoretisch kader als ruimte om te oefenen met de opgedane kennis en vaardigheden. 

Toepassing en meerwaarde
Met deze training krijg je inzicht in je eigen familiesysteem en helderheid in je eigen patronen en de herkomst ervan. Je leert ook te kijken naar het familiesysteem van anderen en krijgt een tool om te werken met klachten die niet direct in de (recente) geschiedenis van je cliënt te vinden zijn. Deze training biedt een laagdrempelige manier om ervaring op te doen in systemisch en energetisch werk. Het werken met voorouderregressie kan diepe heling brengen, zowel voor jezelf als voor je cliënten. 

Werkwijze

Doel

Na deze training kun je herkennen wanneer voorouderregressie geschikt is om in te zetten, heb je kennis van doorgegeven trauma’s en patronen en ben je bekend met de technieken die inzetbaar zijn voor deze regressie. Het doel is dat jij na deze twee dagen de regressie zelfstandig kunt uitvoeren en toepassen in je werk. 

Planning

Overige informatie

SBU:  ( EC)
Niveau: HBO
Contactdagen: 2
Dagdelen: 4
Prijs: € 385,-
Examen: Geen

Doelgroep

Deze bijscholing is bedoeld voor therapeuten, hypnotherapeuten, trance-therapeuten, coaches en mensen die nieuwsgierig zijn naar energiewerk. Of je nu al ervaring hebt of net begint, deze training biedt waardevolle technieken en inzichten die je direct kunt toepassen in je praktijk. 

Accreditatie / Erkenning

De training is bij vele instanties en beroepsverenigingen erkend en/ of geaccrediteerd (zie ons accreditatiebeleid).

Er wordt geen accreditatie aangevraagd voor een gratis webinar!

Programma

Dag 1

  • Kennismaking 
  • Afronding

Dag 2

  • Kennismaking 
  • Afronding

Doelstelling

Na de training heeft de deelnemer stappen gemaakt in de volgende doelstellingen:

Desiree Bruins Slot

Desiree Bruins Slot heeft sinds 2009 een praktijk als energetisch therapeut en opsteller, en vanaf 2019 aangevuld met hypnose en regressietherapie 

Eerder was zij hoofddocent natuurgeneeskundig energetisch therapeut waar zij verantwoordelijk was voor het schrijven van de opleiding en het geven van de meeste lessen binnen deze 4 jarige HBO opleiding. 

Als therapeut/coach vind zij het belangrijk om zoveel mogelijk verschillende tools in haar gereedschapskist te hebben, zodat zij een grote verscheidenheid aan klachten kan behandelen. 

Als therapeut en trainer deelt zij deze tools graag met anderen. Niets leuker dan het delen van kennis met daarin ruimte voor persoonlijke stukken van de deelnemers. 

Ervaringen van deelnemers

Literatuur

Boeken aanschaffen? Lees eerst de Boeken disclaimer!

Aangeraden (niet verplicht):

Bekijk ook eens deze bijscholingen

TA als deuropener, 16-08-2024, Online

16 augustus om 09:00 - 12:00

EMDR Casusconceptualisatie, 16-08-2024

16 augustus om 10:00 - 17:00

EMDR opleiding volwassenen, 23-08-2024

23 augustus om 10:00 - 17:00