Natuurlijke geneeswijzen

Hier vind je alle bij- en nascholingen in de hoofdcategorie Natuurlijke geneeswijzen

Klik op de training voor meer informatie.

Doelgroep: K-J-V = Kind, Jeugd en Volwassenen   |   Bij geen specificatie = Volwassenen

Klik hier voor de MBK en PsBK trainingen | Klik hier voor het gehele trainingsaanbod

Zomer trainingen

Kijk hier voor alle zomer trainingen

Webinar

Kijk hier voor een overzicht van alle webinars

Houdt de nieuwsbrief in de gaten voor de week van de webinar schrijf je hier in.

Webposium

Kijk hier voor een overzicht van alle web colleges

Houdt de nieuwsbrief in de gaten schrijf je hier in.

Over onze Trainingen

Het BivT organiseert met zijn professionals trainingen voor vele doelgroepen op diverse gebieden. BivT staat voor persoonlijke-, methodiek- en kennisontwikkeling. Onze visie is de samenwerking onder de vele doelgroepen binnen de zorgverlening en coaching te verruimen en praktijkgerichte professionalisering te faciliteren.

Iemand opgeleid in Natuurlijke Geneeswijzen handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Het BivT schaart zowel natuurgeneeswijzen als oosterse geneeskunde onder deze vak-categorie. Denk hierbij aan, Fytotherapie, Orthomoleculaire therapie, Bachbloesem therapie, Energetische therapie, Kinesiologie, Poly energetische therapie. Onder Oosterse behandelvormen vallen onder andere: Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden/voeding en Ayurveda.

Wat kun je verwachten?

Trainingen bij het BivT zijn altijd praktijk gericht. De doelstelling is ervoor te zorgen dat je als therapeut gedegen leert en het geleerde kunt toepassen in je praktijk.

Naast de behandelde theorie zal er veel tijd besteed worden aan de praktijk gerichte interventies. Er wordt plenair geoefend naar voorbeeld van de trainer waarna je een zo goed mogelijk beeld krijgt over de toepassing.

Naast de trainingen en opleidingen zijn er ook verdiepingsdagen die je kunt volgen. Hier kun je casuïstiek inbrengen vanuit je eigen praktijk. Deze worden dan behandeld om praktijkgericht te professionaliseren.

De trainingen en opleidingen die BivT faciliteert zijn onderverdeeld in categorieën die daardoor overzichtelijk voor de doelgroepen is opgezet, maar alle categorieën kunnen zeker ook door iedereen gevolgd worden.

BivT heeft dan ook een groot en breed aanbod voor de vele beroepsgroepen!

Eerstvolgende trainingen

Dwangstoornissen 25-11-2024, Online

25 november om 10:00 - 17:00

Kinesiologie, 06-12-2024

6 december om 10:00 - 17:00
Volledig aanbod zien? klik hier