Natuurlijke geneeswijzen

Over onze Trainingen

Iemand opgeleid in Natuurlijke Geneeswijen handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Het BivT schaart zowel natuurgeneeswijzen als oosterse geneeskunde onder deze vak-categorie. Denk hierbij aan, Fytotherapie, Orthomoleculaire therapie, Bachbloesem therapie, Energetische therapie, Kinesiologie, Polyenergetische therapie. Onder Oosterse behandelvormen vallen onder andere: Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden/voeding en Ayurveda.

 

Wat kunt u verwachten?

Bijscholingen bij het BivT zijn altijd praktijk gericht. De doelstelling is ervoor te zorgen dat je als therapeut gedegen leert en het geleerde wilt toepassen in je praktijk.

Naast de behandelde theorie zal er over het algemeen ook veel tijd besteed worden aan de praktijk. Je krijgt oefeningen en voorbeelden die dit onderstrepen zodat het een goed beeld geeft over de toepassing.

Naast de gewone bij- en nascholingen bestaan er vaak casu√Įstiekdagen waarbij je langs kunt komen met vragen vanuit je eigen praktijk. Deze kunnen dan klassikaal behandeld worden.

Hier vind je alle bijscholingen in de hoofdcategorie Natuurlijke geneeswijzen

De kracht van voeding

De kracht van voeding

Energiewerk

Energiewerk

Kinesiologie

Kinesiologie

Segment analyse practitioner

Segment analyse practitioner

De symboliek van het kind

De symboliek van het kind